” Wat we doen “

Webdevelopment

Apps, tools, websites, het is allemaal mogelijk
bij ons.
Onze creatieve en innovatieve programmeurs staan klaar om aan uw project te beginnen.

Webdesign

Verdient uw bedrijf een informatieve of interactieve website? Samen met ons werkt u naar u gewenste resultaat. Indien gewenst ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

e-Commerce

Onze e-Commerce programmeurs zijn expert op het gebied van het Magento e-Commerce platform. Niet voor niets het meest gebruikt voor Webshops wereldwijd.

3D Realisatie

Een idee of concept dat u graag gevisualiseerd
wilt zien?
Na een gesprek met
WEB MOJO wordt uw idee 3D werkelijkheid.
Wij maken ook 3D animaties.

” Het proces “

Ontdekken

In de eerste instantie bespreken wij graag uw wensen en verwachtingen. Hierbij delen wij onze ideeën en het uiteindelijke plan wordt vastgesteld in een zogeheten Technisch Overzicht.

Ontwerpen

Onze grafisch ontwerper gaat vervolgens aan de slag om uw idee uiteen te zetten in een schets. Vervolgens bekijken wij met u het ontwerp en passen wij het ontwerp aan naar uw wensen en verwachtingen.

Ontwikkelen

Na het ontwerp begint de daadwerkelijke realisatie.
Onze programmeurs gaan aan de slag en zetten uw idee om in een programmeertaal die geschikt is voor het internet en het beste past bij uw wensen.

Opleveren

Wij leveren het project op na uw goedkeuring. Uiteraard ontvangt u 24/7 aftersales. Zo bent u verzekerd van goede support en kunt u altijd bij 0ons terecht met eventuele vragen.

” Een korte uitleg “

Webdevelopment

Heeft u een nieuw idee en wilt u dit omzetten naar het internet. Wij ondersteunen u op basis van uw wensen en verwachtingen, gedurende het gehele project. Onze specialisatie ligt bij de “PHP” programmeertaal. PHP is een zogeheten “server-side scripting-taal”, die hoofdzakelijk wordt gebruikt om op de webserver dynamische webpagina’s te creëren. De PHP code is voor de gebruiker onzichtbaar. Alleen het resultaat is zichtbaar en dat ziet eruit als een gewone HTML-pagina. De voordelen van PHP zijn:

  • 1. Het is open source software
  • 2. Zeer populair
  • 3. Er is een brede ondersteuning voor op het internet.

Bent u geïnteresseerd en heeft u baat bij onze diensten?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen.